Nemoci přichází v nejméně vhodnou chvíli a paralyzují nás v horším případě i na několik týdnů. Omezit kvůli nim musíme jak práci, tak i osobní život a jejich průběh je spojen s bolestmi a špatnou náladou. Bojovat s nimi můžeme hned několika způsoby a patří mezi ně chemické léky, bylinky, odpočinek nebo čaje. Na každého působí jiný styl léčby a často je třeba kombinovat všechny dostupné možnosti. Tím nejúčinnějším způsobem ale stále zůstávají léky, které nabízí rychlé a spolehlivé účinky. Ne každý ale snáší léčiva dobře a to kvůli chemickému složení, které zatěžuje organismus. Pro takové pacienty jsou zde přírodní léčiva, která tvoří bylinky a výtažky z rostlin. Neem do této kategorie spadá a nabízí kombinaci výsledků i šetrného složení. Hravě si poradí s viry, bakteriemi i parazity a zároveň pomáhá stabilizovat tep a snížit tvorbu krevních sraženin.

Zederach Indický
Zederach Indický neboli Azaridachta Indica je stálezelený strom, rostoucí především v Indii. Z jeho výtažků se vyrábí nejrůznější léčiva a to díky příznivému vlivu na organismus i pokožku. Používá se v moderní medicíně a lze díky němu efektivně bojovat s viry i bakteriemi. Lze ho také využít při problémech s pokožkou, kdy podporuje rychle hojení a zotavení kůže. Neem patří mezi léčiva, která výtažek z tohoto stromu obsahují a nabízí tak všechny zmíněné účinky.

Generikum x Klasické léky
Klasická léčiva nepatří vždy mezi ty nejlevnější a často za ně zaplatíme i několik stovek korun, což může být z dlouhodobějšího hlediska problémem. Dostupné jsou přitom i levnější varianty a to v podobě generik, které nabízí stejné výsledky díky stejnému složení. Oproti klasickým lékům ale nespadají pod licenční smlouvu a lze je tak distribuovat bez poplatků společnosti, která je vyvinula.