Osvětlení do našeho bytu nebo domu nekupujeme nijak často, dalo by se říci, že je v podstatě kupujeme pouze párkrát za život, tím víc je třeba výběr dobře rozmyslet a neunáhlit se. Mnohdy ani nemáme přesnou představu, jaký styl lustru by se nám líbil, natož abychom měli dobře promyšlené, jaké vlastně světlo budeme potřebovat, kolik by měl mít náš nový lustr žárovek. Takové lustry do ložnice https://light4home.cz/index.php?route=product/category&path=13_27 kupujeme, když ložnici zařizujeme a protože bývá většinou vybavena standardně a prakticky, nikdo nemá nějaké touhy ji modernizovat nebo nějak měnit, zůstává nám u stropu viset i původní lustr, pořízený třeba před dvaceti lety.

ložnice

Pokud se vám ale nezprotiví, nebo nerozbije. A věřte, že se jen tak nerozbije, je to totiž nejméně používané svítidlo. V ložnici se spí, takže se nesvítí, a když už svítíme tak stejně většinou lampičkami. Rozhodně tím vším ovšem nechci říci, že je vlastně jedno, jaký tam pořídíme lustr. Jedno to rozhodně není, dokonce výběr lustru do ložnice nesmíme podcenit a musíme vybírat s rozvahou. Bude tady jedním z důležitých kritérií vzhled lustru. Musí se vám líbit, musíte s ním souznít, protože jak budete ležet v posteli a usínat, budete ho mít na očích. Bude prostě přímo ve vašem zorném poli, více než jakýkoliv jiný lustr. V ložnici si vystačíme s lustrem se dvěma, maximálně třemi žárovkami, rozhodně ji nemusíme osvěcovat stejně jako pracovnu nebo obývací pokoj. Stačí nám světlo umírněné. Vhodnější bude také lustr osadit žárovkami s teplým světlem, navodí příjemnou a zklidňující atmosféru vhodnou na poklidné usínání.

lustr

Takže nyní se už můžeme směle pustit do výběru lustrů. A abyste byli ušetřeni obíhání všech možných prodejen rozesetých po celém okrese, můžeme vám nabídnout nahlédnutí do internetového obchodu, kde jsou všechny lustry z celého okresu pěkně pospolu v té neširší nabídce, jakou si vůbec dokážete představit. Stačí navštívit Light4home a přehlídka lustrů může začít.